Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se
Tento modul byl archivován. Vkládání a editace obsahu není možná.
Info

ONLINE SETKÁNÍ: Poruchy autistického spektra II, legislativní podpora inkluze v praxi

Webináře

Anotace

Na setkání jsme se zabývali úskalími zařazování žáků s PAS do systému vzdělávání a poskytováním potřebné míry speciálně-pedagogické podpory dle míry symptomatiky poruch autistického spektra s přihlédnutím k dalším přidruženým poruchám, postižení či onemocnění. V další části jsme se zaměřili na nezbytné podmínky a předpoklady pro úspěšnou integraci žáků s PAS, zmíníme prostředky speciálně-pedagogické podpory.

Setkáním nás provedla PaedDr. Věra Čadilová.

Podklady k setkání (odkazy, prezentace lektorky aj.) naleznete v modulu Digifolio: http://digifolio.rvp.cz/view/view.php?id=7659

Předchozí webinář: http://audiovideo.rvp.cz/video/3015/ONLINE-SETKANI-PORUCHY-AUTISTICKEHO-SPEKTRA-I-TYPICKE-CHOVANI-ZAKU-S-PAS.html.

Licence

Příspěvek je publikován pod licencí Creative Commons BY-NC-ND 4.0

Záznam je v těchto kolekcích:

Komentáře RSS komentářů odkazu
Vložil/a: Petra NovotnáVloženo: 31. 05. 2014 17:53

Záznam z webináře jsem si původně pustila ke snídani jen na několik minut, ale diskuze hostů mě tak zaujala, že jsem nakonec webinář zhlédla celý. Moc pěkně připravený. Oceňuji zejména možnost pedagogů a hlavně rodičů komunikovat, dotazovat se, sdílet zkušenosti. Paní Věra na jednotlivé praktické dotazy odpovídala tak, že i když nezná zázemí obtíží dítěte, zavedení této rady do praxe jistě přinese mnoho užitku. K tomu ještě stíhala odpovídat na chat právě chatem. Klobouk dolů. Těším se na další webinář.

Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejprve přihlásit.

Hodnocení videa
Do oblíbených Přidat komentář Kód pro vložení