Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se
Tento modul byl archivován. Vkládání a editace obsahu není možná.
Info

APIV A – Komunikace rodina–škola

Vložil/a Pavel Eret
Webináře

Anotace

Webinář na téma Komunikace rodina–škola.

V průběhu webináře se dozvíte jak docílit efektivní komunikace mezi školou a rodinou. Jak budovat vzájemně dobré vztahy při respektování rolí rodič x škola. O čem by měli být informováni rodiče, o čem škola. Jaké jsou zásady v komunikaci a které časté chyby dělají pedagogové i rodiče. Jaké jsou formy komunikace s rodiči včetně role sociálních sítí. Přinesla doba distančního vzdělávání bez osobní účasti žáků v této oblasti něco nového?



Webinář pro vás připravily lektorky:

Mgr. Jana Mrázková, speciální pedagožka na pražské základní škole, metodička pracovníků školních poradenských pracovišť pod Pedagogicko-psychologickou poradnou Středočeského kraje. Na Pedagogické fakultě UK se podílí na kurzu ČŽV pro školní speciální pedagogy a psychology.

Mgr. Hana Grohmanová, speciální pedagožka. Pracuje v Pedagogicko-psychologické poradně Středočeského kraje, kde je také metodičkou školních psychologů a speciálních pedagogů. Je školním psychologem na gymnáziu.

Mgr. Ivana Uhrová, působí jako speciální pedagožka v Pedagogicko-psychologické poradně Středočeského kraje (v současné době na mateřské dovolené). V minulosti působila v projektech na podporu inkluze a pod vedením Nové školy.

Licence

Příspěvek je publikován pod licencí Creative Commons BY-SA 4.0

Záznam je v těchto kolekcích:

Komentáře RSS komentářů odkazu
Vložil/a: Pavlína HublováVloženo: 02. 09. 2020 20:21

Webinář na téma Komunikace rodina-škola, specifika komunikace s rodiči žáků s SVP ze dne 26.9.2019, naleznete pod tímto odkazem.

Abyste mohli vložit komentář, musíte se nejprve přihlásit.

Hodnocení videa
Do oblíbených Přidat komentář Kód pro vložení